STRUCTUURLIJK

Van nature meer overzicht en productiviteit door te plannen en structuur aan te brengen in je bedrijf.

Ontbreekt het jou aan overzicht en stroomt je hoofd over van de to do’s?

Ga jij steeds op in de waan van de dag en lukt het jou maar niet om je aan je planning te houden?

Je weet dat een planning je heel erg kan helpen om lekker te kunnen knallen. Zelfs voor je creatieve momenten, niet denken in kaders maar denken in de ruimte die je daarvoor krijgt.

Je wilt overzicht, grip op je taken en geen stress meer.

In mijn training Structuurlijk leer ik je om op een voor jou natuurlijke manier te gaan plannen, structuur aan te brengen en zo i.p.v. dromen over ook daadwerkelijk je doelen gaat behalen. 

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Je mist balans in je leven en gaat elke dag op in de waan van de dag. Je hebt weinig tot geen tijd voor jezelf en bent altijd druk in de weer.

Het ontbreekt je aan overzicht, je ervaart onrust en hebt constant het gevoel dat je achter de feiten aanloopt.

Je doelen blijven dromen en worden niet concreet. Het zijn te grote brokken en je weet niet waar te beginnen en al helemaal niet waar de tijd vandaan te krijgen.

Je maakt lange dagen omdat je niet productief bent. Je wordt snel afgeleid, het ontbreekt je aan focus en doet wat iedereen van je vraagt.

Je takenlijst groeit en de planning die je gemaakt hebt ben je halverwege de week al weer vergeten omdat de waan van de dag je telkens weer inhaalt.

Je denkt dat plannen niets voor jou is, want het lukt toch elke keer niet om het op te volgen. Ik ben nou eenmaal chaotisch. Mijn creativiteit past niet in kaders.

Je hebt een schuldgevoel omdat je altijd aan het werk bent en niet genoeg tijd overhoudt voor je gezin, vrienden en familie. En als je vrij bent, zit je met je hoofd ergens anders…

Het ontbreekt je aan structuur in je dag, komt maar niet in die flow en doet verschillende taken door elkaar heen. Je weet niet waar te beginnen en te eindigen.

“Failing to plan, is planning to fail”

Business-Comfort

Hoe fijn zou het zijn als je weer die rust vindt en kan genieten van alles wat je doet. Zonder een vol hoofd en schuldgevoel maar met vertrouwen, overzicht en energie.

Mijn training STRUCTUURLIJK gaat jou helpen om:

N

Een mindshift te maken om zo van nature een echte planner te worden;

N

Goede doelen te stellen. Van brainstormen tot keuzes maken en het inplannen van taken om ze ook daadwerkelijk te gaan halen;

N

Een goede planning op te zetten in TRELLO (ik ben echt fan van Trello maar je kunt dit natuurlijk ook in een andere planner toepassen);

N

Focus aan te brengen in je dag, afleiding voorkomen, leer nee te zeggen, tussendoor rust te nemen en technieken om super productief te worden;

N

Je week te gaan evalueren, wat ging goed, wat kan beter en waar stoppen we mee;

N

De juiste tools en sheets te gaan gebruiken. Ik geef je handige tips en tricks om nog beter voorbereid te zijn op wat komen gaat.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

l

De modules

In zes modules leer jij hoe je meer structuur krijgt in je week. De modules vind je in de online leeromgeving en kan je thuis volgen. Elke module heeft één of meerdere video’s met uitleg en voorbeelden, meerdere lessen en een werkboek met alle opdrachten.  De modules volgen elkaar wekelijks op om echt de focus op de huidige  les te hebben.

1 op 1 sessies

Binnen de eerste 3 maanden  kan jij 2 keer een 1 op 1 sessie met mij boeken van elk een half uur.

Hierin kan je mij al je vragen stellen, jouw gemaakte planning met mij bespreken of brainstormen we samen over hoe we meer rust en ruimte creëren in jouw week.

}

Bonusmodule

Ben jij een echte avond- of ochtendmens? Ik vertel altijd hoe belangrijk het is daar rekening mee te houden qua energie. Leer van Martine Keukenkamp van Tulalife hoe dat in de eeuwenoude Ayurvedische wijsheid toegepast wordt. Hoe past structuur, planning en energie in de Kapha, Pitta en Vatta tijden.

Na de aanschaf:

Komen de lessen niet allemaal direct vrij bij aanmelding. Dit heeft een aantal redenen:

> om je ook echt de tijd en de rust te gunnen per module;

> om jou die structuur te bieden die nodig is om alle stappen bewust en goed te nemen;

> eventueel je 1 op 1 sessies tussendoor te kunnen plannen zodat je met extra verdieping verder kan.

Dat alles met als hoofd reden dat jij na de training die champagnefles kan laten knallen om een succes te vieren.

Na deze training…

Z

Heb je heldere doelen gesteld en deze projectmatig ingepland zodat je ze ook daadwerkelijk gaat behalen;

Z

Heb je een hele andere mindset en ga jij er volledig voor;

Z

Heb je volledig overzicht en rust in je hoofd. Alles staat in je planner in plaats van in je hoofd;

Z

Werk jij veel productiever doordat je meer focus hebt. Dit komt door dat je niet alleen slimmer werkt, maar ook aan de juiste dingen werkt;

Z

Krijg je meer tijd voor jezelf en je vrienden of familie, de balans is weer hersteld;

Z

Heb je handige tools om echt te gaan knallen en efficient te werken.