Flow Business Event

Over ons

What you see is what you get

Ik ben Anita Jakobs. Vijf jaar geleden begon ik met mijn droom: om alles wat ik er in mijn vorige baan bij Gasunie naast deed, nu te doen voor andere ondernemers. Met structuur, met flow, zodat alles gemakkelijk voelt. Ik zag en zie dat onze klanten doorgroeien in de rust dat het achter hen allemaal netjes wordt afgehandeld.

Vaak is het dan meer dan netjes. En ik geniet!

In de kern:
Enthousiast
Doelgericht
Recht door zee

Locatie Plek! Zuidhorn

Maar ik geniet nog meer sinds ik begin 2023 de deuren opende van een tweede tak. Een pand middenin  Zuidhorn waar ik samen met mijn gouden teamgenoot Vanessa zélf kan werken en waar we ook andere zelfstandig dienstverleners een flexplek bieden om met focus én saamhorigheid te werken.

PLEK! loopt als vanzelf, ook al staat het als een huis.

Dat maakt het verhaal compleet. Dácht ik. Totdat ik me tijdens een seminar, in een zaal met 2500 andere ondernemers, ineens realiseerde dat ik iets miste. Nu ook in mijn eigen bedrijf de hoofd -en  bijzaken zo goed gescheiden waren, de plek geregeld, de systemen ingeregeld….

Ik miste het organiseren.

Privé:
Getrouwd met Willian
Moeder van Tijs
Geworteld in het Westerkwartier

Ooit:
Bedrijfseconoom
Controller
Inkoper

Doelen halen Business Comfort

Hoewel ik tussendoor van alles regel – bij PLEK! en voor al die ZZP’ers in de regio – ik miste de verbinding met de grote doelen, de energie-transitie, de overlegstructuren waarin het om grote belangen gaat. Maar ook de feestelijke bijeenkomsten, emotionele momenten, de slingers en de taart. Dat je met zijn allen alles bedenkt, goed regelt, je laat uitdagen en naar dat hoogtepunt toewerkt. Om er echt een toffe dag van te maken, waarin het lijkt alsof alles perfect is gegaan 😊. Dus pakken we ook die handschoen weer op. Business Comfort is ook Event Planner, in hart en nieren.

Dat is wát ik doe. Dit is met wíe ik het doe:

Ons team

Vanessa Wuijster

Steun en toeverlaat van menig klant en van ons eigen Business Comfort zelf. Gespecialiseerd in administraties en redactiewerk.

 

  • Altijd geduldig aan de telefoon
  • Superscherp op tekst
  • Een kei in financiën 

Marijke Koetsier

Helpt ons in de back office met de social media planning, ontwerpt ons drukwerk en ondersteunt waar kan. 

 

  • Altijd gezellig
  • Kritisch op beeld
  • Heel erg behulpzaam

Vacature:

Stagiare medewerker evenementenorganisatie (BOL)

Ons pand: PLEK!

Co-working en flexibele groepsruimtes

Het was een droom die uitkwam: sinds begin 2023 hebben we niet alleen een eigen werkplek in Zuidhorn, maar ook een plek waar we ondernemers een kans geven om weg te komen van hun keukentafel. Bij PLEK! Verhuren we individuele werkplekken en bieden we groepsruimtes en spreekkamers aan met meer privacy. Nog fijner: een gratis parkeerplein, de supermarkt en het station liggen allemaal op loopafstand, want we zitten aan begin van de winkelstraat.We organiseren bij PLEK!  inspirerende bijeenkomsten met wisselende thema’s. Voor ondernemers, uiteraard. 

PLEK! Binnen

“Ik hou ervan om plannen en dromen te laten uitkomen”