Samen staan we sterk!

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

 

KLANTENSERVICE

Hoe fijn zou het zijn als jouw (potentiële) klanten en belanghebbenden binnen 24 uur een reactie op hun vraag kunnen verwachten?

En dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over al die mailtjes die binnenkomen? Dat jij met een gerust hart aan je doelen kan werken en je volledig kan focussen op jouw training en klanten.

Te vaak zie ik dat de communicatie als eerste achterblijft bij drukte. Je prioriteit ligt bij de klant, maar toch ben je onrustig in je hoofd wetende dat er een heleboel mailtjes en berichtjes onbeantwoord liggen te wachten.

Of andersom, je laat je leiden door die mailtjes en berichtjes op social media en komt in tijdnood voor die deadline en je doelen van deze maand haal je al helemaal niet!

Het kan zoveel mooier en makkelijker.

Laat ons je helpen met de klantenservice. Wij zitten elke dag klaar om alle vragen te beantwoorden en helpen iedereen met liefde vooruit. 

E-mailbeheer

Ik zorg ervoor dat elke dag jouw inbox leeg is en alle mails waar kan beantwoord zijn. Ze krijgen altijd een berichtje dat we ermee bezig zijn.
Aanvragen kan ik voor je verwerken in een offerte en na goedkeur naar die potentiële opdrachtgever versturen.

Communitybeheer

Alle vragen in de community worden  beantwoord. We zorgen ervoor dat de community leeft en er interactie is. We bouwen aan jouw community door actieve posts te plaatsen en maken er samen iets heel moois van zodat het een feestje is voor iedereen om hierin deel te nemen. 

Social media beheer

Alle vragen via PB worden binnen 24 uur beantwoord. Reacties op jouw posts krijgen een reply of een like en waar kan vragen we alle likers om je actief te gaan volgen. Zo bouwen we samen aan een grote fan base.

Loop geen omzet meer mis en krijg weer FOCUS op je doelen en klanten.

Ga voor een 5* communicatieplan en super tevreden klanten. 

WEBSITE- & SOCIAL MEDIABEHEER

Naast de communicatie op de klantenservice is de communicatie naar buiten toe ook heel erg belangrijk. 

Je website moet altijd up to dat zijn. Kloppen Je diensten nog? Is je cursus aanbod nog actueel? Kloppen de prijzen nog? Is je agenda up to date? Dit blijft een doorlopend proces van verbeteren en updaten.

Zo ook op social media. Daar kan jij jezelf goed laten zien. Wie je bent, wat doe je doet, wat je bezig houdt en hoe jij de wereld een beetje mooier maakt.

Dit kost veel tijd, heel veel tijd. Tijd die er vaak niet is.

Ik kan dit geheel van je overnemen.

Je website altijd up to date en aantrekkelijk voor potentiële klanten.

Berichten op social media kan ik via bestaande content refurbishen naar nieuwe content. Aangevuld met nieuwe content die we samen creëeren. Ik maak een contentkalender/ maak een voorstel voor berichten en foto’s en na akkoord plan ik alles voor je in.

Zo ben jij goed zichtbaar en krijg jij de tijd om te knallen voor je klanten en doelen!

 

 

PLANNING & STRUCTUUR

planning-en-structuur

Krijg weer volledige overzicht op je taken en inzicht in je planning.

> We maken een overzichtelijke planning die we bewaken met ons hart.

> We brengen structuur aan zodat jij precies weet waar jij aan toe bent.

> Via een afgesproken tool zorgen we ervoor dat taken afgestreept kunnen worden en jouw doelen behaald worden.

> We automatiseren daar wat kan, zodat b.v. een afspraak maken een fluitje van een cent.

> We werken met vaste blokken en bundelen taken waar kan.

> Werk je met een team? Ik pak de lead zodat iedereen de neus dezelfde kant op heeft!

 

Plan met mij een 1 op 1 sparringsessie

Plan direct een afspraak in mijn agenda om de mogelijkheden te bespreken. Ik kom graag met jou in contact. In een sparringsessie vertel ik je alles over wat ik voor jou kan betekenen en nemen we jouw hulpvraag als leidraad.