Het Flow Business Event

"Als je eenmaal in een flow komt, dan gaat alles vanzelf"

Wil je meer controle, maar tegelijkertijd dat vrije gevoel dat alles kán en alles lukt?

Flow straalt af op je klanten, werkt door in je marketing, geeft je medewerkers vleugels. Kortom: het is hartstikke
besmettelijk, als je maar weet hoe je begint. Daarvoor kom je naar het Flow Business event en pssttt…je mag het verder vertellen!

 

Nu nog voor de EARLY BIRD prijs van 197 euro i.p.v. 247 euro 

Koop hier je ticket

30 november 2023

Groningen Airport Eelde

Events als deze zijn zeldzaam, dus pak je kans!

 

Het Flow Business event is opgezet om ondernemers een boost te geven voor hun flow.

Omdat je al retedruk bent en weet waar we het over hebben of omdat je juist die echte flow mist, maar voelt dat je er wel naartoe wilt.

Met vier sprekers gaan we je inspireren, in de actiestand zetten en uitdagen. Uitdagen om in jezelf te kijken, reflecteren op wat je goed doet, actieplan maken van dat wat beter kan.

Je gaat als een ander mens naar huis:
> Opgepept maar ook rustig van binnen.
> Zelfverzekerd en nuchter.
> Doelbewust met nóg meer drive.

In je tas of telefoon heb je fijne nieuwe contacten, je directe buurman had een gouden idee waar je mee verder kunt en je hebt kramp in je kaken van het lachen: wát een dag!

4 toonaangevende sprekers

Fantastische locatie

Netwerken

All-inclusive

Bestel nu nog voor het Early Bird tarief!

Where focus goes, energy flows

30-11-2023

}

10:00 - 19:00 uur

Groningen Airport Eelde

10:00 uur: De deuren gaan open. Kom binnen, neem een lekkere kop koffie of thee en land even in de ruimte en de vibe.

10:30 uur: Start van het programma met toonaangevende sprekers, lunch en verrassende acts.

17:00 uur: Afterparty met hapjes, drankjes en een dj. Dansen en netwerken met andere deelnemers.

19:00 uur: De laatste ronde, tijd om naar huis te gaan.

On the other side of resistance is the FLOW

De sprekers

Mark Tuitert

Mark Tuitert won in 2010 olympisch goud op de 1.500 meter schaatsen in Vancouver en werd in hetzelfde jaar gekroond tot Sportman van het Jaar.

Hij is inmiddels succesvol ondernemer, host van zijn DRIVE-podcast, auteur van de boeken DRIVE en FLOW en veelgevraagd spreker.

Hij gaat vertellen over dromen en over sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen.

“Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht”.

Adine Faber-Versluis, Money Mind Academy

Toen Adine ruim 10 jaar geleden vanuit noodzaak in haar geldzaken dook, leverde haar dat in drie jaar tijd een bak kennis, een populair blog, en 70.000 euro aan hypotheekaflossingen op. En… een dikke blokkade op geld.

Haar harde werken, fanatieke besparen en radicale keuzes hadden haar ongemerkt – en ongewild! – klem gezet in een schaarstemindset.

Ze besloot het roer om te gooien en ging van hustle en 80-urige werkweken naar een chillpreneur-modus met 2 kantoordagen, veel meer flow en impact – zónder er financieel op in te leveren.

Dat ging niet zonder horten of stoten: een goedlopend bedrijf omgooien terwijl je ook gewoon je rekeningen moet betalen, kan angstaanjagend zijn. Adine laat zien dat er voor elke ondernemer mogelijkheden zijn om meer vrijheid in je bedrijf en in je leven te creëren – als je het aandurft.

Marlou Volkerink

Marlou Volkerink is inmiddels 12 jaar ondernemer en helpt ondernemers om meer flow in zowel hun leven als business te creëren.

Ze heeft diverse online businesses gerund en vindt het geweldig om anderen te kunnen inspireren. Maar waar ze écht blij van wordt is GROEI!

Persoonlijke en zakelijke groei is waar ze ondernemers mee helpt. Ze geeft online trainingen, deelt haar kennis en inspiratie op Instagram, is spreekster en host intensieve Mastermind-trajecten.

“Vanuit een groei-mindset help ik je met branding en je business. Zodat je bedrijf voor jou gaat werken, en niet andersom”.

Jonas van der Vlugt en Gijs Nillessen, 360talk

Jonas van der Vlugt en Gijs Nillessen geven hét recept voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar.
De schrijvers van het boek Zelfverzekerd spreken duiken in het brein van publiek en spreker en bepalen jouw nieuwe strategie voor de perfecte talk.

Hoe kom je in flow? Hoe ga je om met beperkende gedachten wanneer je onder druk staat? Ze deden er jarenlang onderzoek naar en kwamen erachter dat, wanneer je het proces doorziet, je dit “totaal in control zijn” kan afdwingen. Als trainer helpt 360talk mensen in flow komen op het podium of voor een camera. Maar misschien is het doorzien en helen van destructieve oude patronen nog wel belangrijker.

Wij helpen je loslaten zodat je kunt gaan schitteren.

Wat anderen zeggen over voorgaande evenementen

De netwerkavond ‘Zelfverzekerd Spreken’ bij PLEK! met spreker Jonas van der Vlugt van 360talk was zowel informatief als een gezellige netwerkavond. Eindelijk een plek waar je op een relaxte manier kan netwerken met mede ondernemers. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij!

Mandy vd Weerd

Glamour en Boudoir

Heerlijk die workshop met Jonas van der Vlugt. Dat smaakt zeker naar meer met die events voor ondernemers bij PLEK! in Zuidhorn. Fijne locatie en heel attent zo’n 0,0% biertje bij de borrel. De workshop van Jonas was heel concreet, kort en lichtvoetig, maar dan rijd je naar huis en weet je nog precies wat je moest en wilde onthouden. De DDD’s gaan niet meer uit mijn systeem. Zo moet je dat dus doen, als je op een podium staat. Walks his talk, fijn!

Meta Groot Antink

Tekst met Pit

In juli was ik bij het eerste netwerk event van Anita bij PLEK!. Binnen korte tijd heeft zij hele mooie flex- werkplekken gecreëerd en een veilige plek voor netwerkbijeenkomsten. De spreker Jonas sprak uiteraard zelfverzekerd en met de nodige zelfspot. Aantal goede tips eruit gehaald. Tijdens de borrel erna direct een gratis sparringssessie voor mijn website kunnen regelen. Al met al een heel leuke en nuttige avond!

Suzanne Beijer

Bald Solutions

Het was volle bak tijdens het netwerkevent met Jonas! Een inspirerende avond, met Anita als Host. Events organiseren kan je aan haar wel toevertrouwen. En dat alles op een fijne PLEK! Merci voor de goede zorgen.

Laurien Zeemans

Madame Laurine

Locatie

Groningen Airport Eelde

Bites & Flights
Machlaan 12
9761 TK Eelde

Parkeren kan op P1. Je ontvangt hiervoor een uitrijkaart indien vooraf gereserveerd.

Kom je met de trein, dan regelen we een pendelbus vanaf station Haren. Vanaf Hoofdstation Groningen reis je met buslijn 9 naar halte Eelde Airport. Deze ligt op 350 meter loopafstand.

De organisatie

De aanstichter van dit alles is Anita Jakobs van Business Comfort. Jarenlang ondersteunde ze ondernemers, organisaties en zelfs bruidsparen met het regelen van vanalles en nog wat. Ze huurde een pand en maakte er een inspirerende ruimte van met flex-werkplekken en een vergaderruimte. Iedereen dacht dat ze tot rust zou komen.

Mis! De borrels, events en leuke contacten op haar PLEK! bleken alleen maar te leiden tot meer flow. Zo ontstonden er nog meer ideeën die werden gerealiseerd: een prachtige zaal, een kwartet aan supersprekers voor zzp’er, mkb, organisaties en professionals. 

Anita Jakobs is er deze dag zelf bij. Haar team regelt alles achter de schermen. Mark Tuitert gaat je mindset op scherp zetten. Jonas en Gijs laten zien hoe je de ware peptalk performt. Marlou Volkerink is hét voorbeeld van werken in flow. Van Adina Faber leer je hoe je in de chillpreneur-modus komt.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik inchecken?

Om 10:00 uur gaan de deuren open en kun je inchecken bij de balie. Hier krijg je een badge waarmee je in en uit kan wandelen. 

Is mijn ticket inclusief eten en drinken?

Jazeker, jouw dag is all-inclusive. Er staat de hele dag koffie, thee, water en fruit voor je klaar. De lunch is volledig verzorgd en tijdens de afterparty zijn er hapjes en drankjes. Let wel: er is geen diner. Er zijn voldoende hapjes aanwezig tijdens de afterparty.

Ik kom met de trein. Hoe is de aansluiting naar de locatie?

Wij moedigen dat alleen maar aan. Daarom regelen wij een pendelbus van en naar station Haren. Hiervoor kun je je van tevoren aanmelden.

Je kunt ook vanaf Hoofdstation Groningen met buslijn 9 naar Eelde reizen. Bezoekers vanuit de richting Assen kunnen met buslijn 50 (Assen – Groningen) rijden tot aan De Punt. De Punt ligt op ongeveer 500 meter van de luchthaven. Hier kun je eventueel ook overstappen op buslijn 9.

Je kunt in-/uitstappen bij de halte ‘Eelde Airport’ gelegen aan de Burgemeester J. G. Legroweg. Dit is 350 meter lopen vanaf de terminal.

Waar kan ik parkeren?

Bij Groningen Airport Eelde is een grote parkeerplaats. Je ontvangt hiervoor een uitrijkaart indien vooraf gereserveerd. 

Zijn er vaste zitplaatsen?

Nee, op de dag van het evenement kun je een vrije stoel kiezen in de zaal.

Voor wie is dit evenement?

Voor ondernemers die meer vanuit flow willen ondernemen. Ondernemers die willen groeien door de juiste mindset aan te nemen, door focus aan te brengen en het podium volledig te pakken.

Wat als het evenement niet door kan gaan?

Mocht het evenement door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan zal deze verplaatst worden naar een nieuwe datum. Dit zal alleen gebeuren bij uitzonderlijke situaties.

Wat als ik er niet bij kan zijn?

Als je er niet bij kunt zijn, is het mogelijk om je ticket door te verkopen. In geen enkel geval geven wij geld terug. Indien je door buitengewone omstandigheden verhinderd bent, ontvang je van ons een voucher om aan een volgend event deel te nemen. Neem in dat geval contact op via contact@businesscomfort.nl

Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen

Abonneren op de e-maillijst netwerkPLEK!
Via deze lijst blijf jij op de hoogte van alle komende evenementen georganiseerd door Business Comfort bij PLEK! of extern.