samen is zoveel leuker

Kom een dag gratis proefdraaien!

Ben jij op zoek naar een fijne werkplek samen met andere ondernemers? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij verhuren 3 werkplekken in ons prachtige en inspirerende kantoorruimte in de oude Puddingfabriek te Groningen. Ideaal gelegen direct achter het centraal station. Of je nu met de fiets, bus, trein of auto komt, alles is mogelijk.

Mogelijkheden

Wil jij flexibel blijven, geen vaste periode afspreken en komen werken wanneer jij wilt? Dan is een strippenkaart perfect. Ideaal ook als je het eerst een paar keer weer voelen hoe het bevalt. Je boekt vooraf een bureau welke op dat moment beschikbaar is. Een strippenkaart is 2 maanden geldig.

2 vaste dagen in de week heb jij een bureau tot je beschikking. Een mooie combinatie met thuiswerken en op kantoor werken. Full focus aan de slag met jouw projecten. Je huurt minimaal 3 maanden een werkplek en er geldt een opzegtermijn van één maand.

Komen werken wanneer jij dat wilt. Je krijgt een eigen sleutel en je hebt altijd toegang tot het kantoor. Je hebt een vaste eigen werkplek waar je ook een monitor en andere benodigdheden kan neerzetten. Je huurt minimaal 3 maanden een werkplek en er geldt een opzegtermijn van één maand.

Veel gestelde vragen…

Hoe lang is mijn strippenkaart geldig

Je kan via een strippenkaart 5 x komen werken. Dit doe je binnen 3 maanden na de aankoopdatum.