Events & Trainingen

 Je hoeft het niet alleen te doen!

Eventplanner

Wil jij een evenement organiseren maar ontbreekt het je aan expertise en tijd? Als eventplanner kan ik ervoor zorgen dat het alsnog een groot succes wordt. Of het nu gaat om ondersteuning bieden of de volledige planning en uitvoering, ik regel het voor jou. Wat wil je bereiken met het evenement? Wie is jouw doelgroep en welke boodschap wil je overbrengen? Naamsbekendheid, gemotiveerde medewerkers, verbeterde samenwerking of vergroting van je netwerk zijn een paar voorbeelden die bereikt kunnen worden middels een evenement. Dit nemen we als basis en daarmee ga ik voor jou aan de slag. Alle ideeën en wensen worden meegenomen, maar ik denk graag mee en breng zelf ook veel creatieve oplossingen in, zodat het evenement precies die uitstraling krijgt zoals jij het voor ogen hebt. 

Lancering van een product? Nieuwjaarsreceptie of personeelsfeest? Een netwerkborrel met mede ondernemers? Een presentatie van jouw nieuwe boek? Opening van jouw nieuwe pand voor klanten en kennissen? Een teamuitje met collega’s omdat er een project is opgeleverd? Deelname aan een beurs of zelfs een eigen te organiseren beurs? Het jubileum van jouw bedrijf vieren met personeel en klanten?  
Jij wilt toch ook met een gerust gevoel jouw evenement tegemoetzien en op de dag zelf kunnen genieten met de aanwezigen? Want ja, wat als nu de spreker niet komt opdagen? En wat als het weer slecht is? Is het geluid en de muziek wel getest? Staat het personeel op tijd klaar met bubbels? Allemaal zaken die ik als eventplanner voor jou in de gaten houd, oplos waar nodig en bijstuur. Zodat jij en jouw genodigden kunnen genieten van het bijzondere moment. 

Trainingen

Als coach wil jij je toch vooral op de inhoud richten? Ervoor zorgen dat jouw klanten verder geholpen worden en die inzichten krijgen om te groeien. Laat mij alles daaromheen verzorgen. Het vinden van de juiste locatie, de catering, de benodigde middelen en jouw presentatie. Zo heb jij de volledige focus op dat waarom jij juist ondernemer bent geworden, jouw kennis en ervaring overbrengen op jouw klanten. Tijdens de training kan ik de hele dag aanwezig zijn als vliegende keep. IT troubles op (laten) lossen, water bijvullen, groepjes begeleiden, ontvangst en vaarwel. Als gastvrouw zorg ik ervoor dat iedereen tevreden is. Dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Your PA for an organized day!  

Mogelijkheden

Je hoeft het niet alleen te doen
Laat mij als eventplanner de onderstaande punten oppakken om het event de uitstraling te geven die jouw bedrijf verdient!
  • Voorbereiding: ondersteuning of volledige planning van alle onderdelen inclusief budgetbewaking.
  • Opstellen van een draaiboek en beheer hiervan.
  • Coördinatie bij het opbouwen en uitvoeren van het evenement. Aanspreekpunt/ gastvrouw tijdens het evenement.
  • Nazorg: controle van facturen, retour gehuurde materialen, afrondingsgesprekken.