Boost sessie

Zelf aan de gang met structuur, techniek & mindset

Wij vinden het zonde dat veel ondernemers het zó druk hebben dat ze eigenlijk echt toe zijn aan die verdiende vrije middag of even ontspannen…. En dat ze juist die uren vullen met allerlei randzaken en inefficiënte processen.

Nog erger: wij weten dat  ze in veel gevallen met een paar handige tools en het draaien aan wat knoppen, alsnog hun handen vrij kunnen maken. Als ze maar zouden weten hóe. Dus laat dat nou nét zijn wat je bieden in de Boost Sessie!

De Boost sessie is een 1:1 meeting waarin we kijken wat jij sneller, slimmer en beter kunt regelen, waarna je online via korte modules de instructies krijgt om het ook in behapbare tijdsblokken zelf zo neer te zetten.

Z

Jouw taken killen

We richten je planning zo goed mogelijk in en zorgen ervoor dat je overzichtelijke borden krijgt voor je doelen, taken en afspraken. Super gestructureerd en zo ingericht dat jij er niet meer om heen kunt en je doelen gaat halen!

Jouw processen in kaart brengen

Hoe fijn is het om jouw processen inzichtelijk te hebben en deze visueel uit kunnen leggen? Bij ziekte, werken met een team of werk uitbesteden, pak je workflow erbij en jouw vervanger kan direct aan de slag!

Zero mail in jouw inbox

We brengen structuur aan in je inbox zodat jij deze elke dag naar 0 kan terugbrengen. We brengen rust hierin en zorgen ervoor dat jij niet meer afgeleid wordt door al die e-mails die binnenkomen. Laat het je niet meer overkomen maar neem de regie!

Afspraken maken automatiseren

Mail jij eerst 10 keer heen en weer voordat je een afspraak definitief in je agenda kunt zetten? Dit is natuurlijk zonde van je tijd en energie. Waarom zou je dit niet automatiseren?

m

Al je bestanden in no time gevonden

We gaan structuur aanbrengen in jouw digitale archief. Heb je nog papieren dossiers? Dat is zó 2010. Het terugvinden van die ene brief wordt hierna een fluitje van een cent. Een leeg bureaublad, en overzicht, orde en structuur in de cloud.

Tools voor een nóg betere planning

Hier blijft het niet bij. We gaan je planning nog beter in orde maken. Want ik reik je handige tools aan waarmee je jouw planning en doelen voortaan kunt killen!