Leuk je te ontmoeten

 

 

 

 

Virtual Business Manager

 

Hallo ik ben Anita Jakobs, wat leuk dat jij de tijd neemt mij te leren kennen. In 2018 ben ik gestart als VBM in mijn bedrijf Business Comfort. Hierin ondersteun ik ambitieuze ondernemers met operationele zaken zodat zij zich volledig kunnen focussen op de inhoud. Het ondernemerschap geeft mij de vrijheid om mijn eigen koers te varen en alleen dat te doen waar ik echt blij van word. Voor ik Business Comfort startte had ik (naast mijn baan bij Gasunie) al eerder een bedrijf als wedding- en eventplanner en organiseerde ik naast bruiloften ook trouwbeurzen onder de naam ‘Te Gekke Bruiloft’. Hier ben ik destijds mee gestopt omdat hier veel avonden en weekenden in gingen zitten, tijd die ik met mijn gezin wilde doorbrengen. Nu ik mij op ondernemers richt en ook fulltime ben gaan ondernemen, is dit veel beter in balans. 

Bij Gasunie heb ik diverse functies gehad zoals administratief medewerker, controller en inkoper. Maar waar ik juist altijd energie van kreeg waren de randzaken. De verbeterprojecten, het organiseren en regelen van meetings en beurzen, planning maken en structuur aanbrengen maar ook collega’s helpen met bv inbox zero. Zo gaaf dat dit nu juist mijn werk als virtual business manager is geworden. Doen wat je leuk vindt!

Met mijn Bedrijfseconomische HBO diploma, commerciële MBO diploma, NEVI 1 diploma en de vele gevolgde cursussen, heb ik veel kennis in huis.

Business-Comfort

De mensen om mij heen beschrijven mij als gedreven, enthousiast, doortastend, creatief, kritisch en vriendelijk. Ik woon samen met mijn man en zoon in Zuidhorn (gr). We hebben een erg lieve en eigenwijze hond Kyra. Wat ik graag doe is hardlopen, fotograferen, reizen en wandelen.

Ik kan erg genieten van het spelen en stoeien met mijn zoon Tijs, naar het strand gaan, een kop thee, het fluiten van de vogels, concerten, de warmte van de houtkachel, Netflix, festivals, lezen, Latte Macchiato caramel, borrelen met vrienden en vooral genieten van het leven!

Kennismaken? Laat een berichtje achter, dan neem ik contact met je op.