Doelen halen

Herken je jezelf hierin?

Jij wilt heel graag zelf de regie houden op je werk. En je werk uitbesteden is voor jou nog een stap te ver.

Maar je hebt het wel veel te druk en geen controle over je processen en planning.

Ontbreekt het vaak aan een goede focus gedurende de dag?
Heb jij door alle taken de planning niet meer op een rijtje?
Overstroomt je inbox en mist er structuur?
Kunnen er processen verbeterd worden binnen jouw bedrijf?

Heb je inmiddels een paar keer volmondig ‘JA’ tegen jezelf gezegd?

 

Dan is het tijd om die gewenste rust en ruimte te creëeren. Zodat jij je weer kunt focussen op de dingen die je leuk vindt.

En ook weer aan je doelen kunt werken, om verder te kunnen groeien!

Laten we aan de slag gaan!

Boek nú een sparringsessie!

In een sparringsessie kunnen we jouw processen bespreken en samen kijken waar verbeteringen nodig zijn. Ik vertel je prcies wat ik voor jou kan betekenen. Boek hier gelijk een afspraak in mijn agenda!

WAARMEE GAAN WE O.A. AAN DE SLAG?

Z

Jouw taken killen

We richten je planning zo goed mogelijk in en zorgen ervoor dat je overzichtelijke borden krijgt voor je doelen, taken en afspraken. Super gestructureerd en zo ingericht dat jij er niet meer om heen kunt en je doelen gaat halen!

Jouw processen in kaart brengen

Hoe fijn is het om jouw processen inzichtelijk te hebben en deze visueel uit kunnen leggen? Bij ziekte, werken met een team of werk uitbesteden, pak je workflow erbij en jouw vervanger kan direct aan de slag!

Zero mail in jouw inbox

We brengen structuur aan in je inbox zodat jij deze elke dag naar 0 kan terugbrengen. We brengen rust hierin en zorgen ervoor dat jij niet meer afgeleid wordt door al die e-mails die binnenkomen. Laat het je niet meer overkomen maar neem de regie!

Afspraken maken automatiseren

Mail jij eerst 10 keer heen en weer voordat je een afspraak definitief in je agenda kunt zetten? Dit is natuurlijk zonde van je tijd en energie. Waarom zou je dit niet automatiseren?

m

Al je bestanden in no time gevonden

We gaan structuur aanbrengen in jouw digitale archief. Heb je nog papieren dossiers? Dat is zó 2010. Het terugvinden van die ene brief wordt hierna een fluitje van een cent. Een leeg bureaublad, en overzicht, orde en structuur in de cloud.

Tools voor een nóg betere planning

Hier blijft het niet bij. We gaan je planning nog beter in orde maken. Want ik reik je handige tools aan waarmee je jouw planning en doelen voortaan kunt killen!