ADVIES

Ik help je graag verder met advies op maat & implementatie, waarna jij met meer rust en ruimte zelf verder kan!
Plan een sparringsessie

Jij wilt heel graag zelf de regie houden op het werk, uitbesteden is voor jou nog een stap te ver.

Maar je hebt het wel veel te druk en geen controle over je processen en planning.

Mis jij focus in je dag?
Zie jij door al je taken de planning niet meer?
Overstroomt je inbox en mist er structuur?
Kunnen er wel wat processen verbeterd worden binnen jouw bedrijf?

Rust en ruimte creeren om weer aan je doelen te werken! Om te kunnen groeien! 

Laten we aan de slag gaan!

WAARMEE GAAN WE O.A. AAN DE SLAG

Z

Jouw taken killen

We richten jouw planning goed in en zorgen ervoor dat je overzichtelijke borden krijgt voor doelen, taken en afspraken. Super gestructureerd en zo ingericht dat jij er niet meer om heen kan en je doelen gaat halen!

Jouw processen in kaart gebracht

Hoe fijn si het om jouw processen inzichtelijk te hebben, visueel en uit te leggen aan iedereen. Wordt jij ziek, ga jij werken met een team of wil je werk af en toe uitbesteden? Pak je workflow erbij en jouw vervanger kan direct aan het werk. Daarnaast natuurlijk fijn voor processen welke maar 1 keer per jaar gedaan moeten worden en je niet elke keer weer het wiel opnieuw moet uitvinden.

Zero mail in jouw inbox

We brengen structuur aan in je inbox zodat jij deze elke dag naar 0 kan terugbrengen. We brengen rust hierin en zorgen ervoor dat jij niet meer afgeleid wordt door al die e-mails die binnenkomen. Laat het je niet meer overkomen maar neem de regie!

Afspraken maken automatiseren

Mail jij eerst 10 keer heen en weer voor jij een afspraak definitief in je agenda kan zetten? Zonde van je tijd en energie. Dit gaan we automatiseren! 

m

Al je bestanden in no time gevonden

We gaan structuur aanbrengen in jouw digitale archief. Nog papieren dossiers? Dat is zo 2010. Het terugvinden van die ene brief wordt hierna een fluitje van een cent. Een leeg bureaublad, overzicht, orde en structuur in de cloud.

Tools voor nog betere planning

Ik reik je handige tools aan om jouw planning en doelen te killen! 

Boek een sparringsessie

In een sparringsessie kunnen we jouw processen bespreken en samen kijken waar verbeteringen nodig zijn. Ik vertel je prcies wat ik voor jou kan betekenen. Boek hier gelijk een afspraak in mijn agenda!