doen waar je leuk in bent!

Zit jij vol met creatieve ideëen maar mis je de ruimte om ze uit te voeren? Als online business manager en office support zorgen wij voor rust en ruimte zodat jij kunt werken aan je doelen en kunt doen waar je blij van wordt!
NEEM CONTACT OP

Ben jij het zat om al die ballen

in de lucht te houden?

Heeft de overvloed aan alledaagse taken jouw doelen overschaduwd? En voelt het runnen van je bedrijf inmiddels wat overweldigend?

Als jij drie keer “ja” hebt beantwoord, dan ben je hier precies op de juiste plek.

Onze missie is om ondernemers weer de rust en de ruimte te bieden voor het creatieve denkproces, het doen waar ze goed in zijn en weer de focus leggen op het behalen van hun doelen.

Online Business Manager (OBM)

Voor het beheren van jouw (team) planning en het managen van de dagelijkse operatie. Jouw bedrijf is in goede handen.

Office support

Wil jij niet langer bezig zijn met al die randzaken maar wel 100% in control?
Doen waar je leuk in bent!

Proces optimalisatie (service)

Jouw processen volledig gedocumenteerd en geoptimaliseerd. Slimmer werken in plaats van harder!

TIPS & INSPIRATIE

Ondernemen en werken vanuit FLOW

Ondernemen en werken vanuit FLOW

Maar wat is Flow voor jou Anita? Die vraag kreeg ik een nu al aantal keren als ik over mijn event vertelde, het flow business event. Voor mij echt heel helder. Maar vaak ook lastig uit te leggen als je dat nog nooit ervaren of gevoeld hebt. En het is voor mij ook niet...

Lees meer
Planning en structuur, meer focus en rust voor zzp-ers

Planning en structuur, meer focus en rust voor zzp-ers

We zijn elke dag druk met van alles. Als ondernemer zijn we niet alleen meer de specialist waarvoor we juist ons hebben ingeschreven bij de KvK. We hebben er vele taken bijgekregen zoals boekhouder, administrateur, secretaresse, inkoper, marketeer en nog zoveel meer....

Lees meer

Meer tips & inspiratie?

Wil je het eerst nog zelf doen?

Ben jij net gestart met je onderneming en nog niet toe aan het uitbesteden van werkzaamheden? Maar ontbreekt het jou wel aan overzicht en stroomt je hoofd over van de to do’s?

Ga jij steeds op in de waan van de dag en lukt het jou maar niet om je aan je planning te houden?

Je wilt overzicht, grip op je taken en geen stress meer.

In mijn training Structuurlijk leer ik je om op een natuurlijke manier te gaan plannen en structuur aan te brengen. Zodat je in plaats van erover te dromen nu ook daadwerkelijk je doelen gaat behalen!

Kijk verder op mijn speciale trainingssite Structuurlijk.com

 

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ

Anita is voor mij echt a gift sent from heaven. Ze is zowel uitvoerend als strategisch heel sterk. Ze denkt mee, heeft goede ideeën en is een meester in structuur en planning – dankzij haar heb ik (en mijn team!) eindelijk weer overzicht. Ook mijn (potentiële) klanten zijn in goede handen bij haar; iedereen krijgt op tijd een vriendelijk en professioneel antwoord en dat vind ik heel belangrijk als online ondernemer.

Martine Keukenkamp

Tulalife

In het voorgesprek met Anita merkten we allebei op dat ik onzekerheid en zelfs een vleugje weerstand voelde om zaken uit handen te geven. Tot nu toe deed ik alles in mijn eentje. Heel fijn om begrip te vinden, samen bekeken we mogelijkheden. Ik stelde vast dat ik écht hulp wilde en wist zeker dat Anita mij hierbij kon helpen. We maakten een plan en gingen van start. Het laatste restje weerstand smolt als sneeuw voor de zon. 

Marijke Koetsier

Studio Smik

CONTACT

Privacyverklaring

5 + 13 =